mandag 9. august 2010

Om å krabbe.. på symaskina!

Da er Frk Muffin tilbake fra året ferie og er klar for å blogge både det ene og det andre..
Takk til dere som har ventet i spenning og er klare for nytt påfyll:p

Å krabbe; Siden jeg ikke er helt stødig på symaskina så tenkte jeg å bli kjent med den og lage et krabbeteppe til min lille gutt. Så derfor krabbet jeg i gang på krabbeteppet!

Kjøpte et dynetrekk på ikea, tok en gammel dyne og en haug sytråder i ulike farger = krabbeteppe.
Så sagt som gjort og jeg satte i gang med godt mot. Jeg så at jeg ikke klarte å klippe rett engang(!) men fortsatte å klippe og tenkte at det skulle jeg rette opp på symaskina! Jeg klippet opp sengetrekket (neste gang skal jeg ikke klippe det opp sånn!) og festet dyna under med søm øverst for å få festet de sammen (jepp) så tråklet jeg i vei på de andre kantene. Deretter sydde jeg langs noe av mønsteret på dynetrekket, (åker og eng?..) for både å få festet dyna mer fast og for pyntens skyld.

Det skal sies at jeg burde valgt en tynnere dyne og hvertfall ikke en som hadde klumpet seg enkelte steder For det var ikke lett å håndtere tjukk dyne og pyntesøm!!! Men det gikk på et vis og krabbeteppet nærmet seg et krabbeteppe.

Så kom jeg til å tenke på at jeg ikke hadde stoff til baksiden (arg; hvorfor klippet jeg opp dynetrekket, ellers hadde jeg hatt en bakside og en enklere jobb).. Så da ble det Stoff og stil; og et rutete stoff, for da tenkte jeg at jeg skulle klare å rette opp det skjeve teppet og sy RETT!
Så kom i gang med prosjekt 2 og klarte på et vis å dra den i havn (gjorde her en laaang historeie kort, for jammen som jeg strevde faktisk!!) Men om det ble rett, nei egentlig ikke, men sikkert rettere enn om jeg hadde hatt f.eks et ensfarget stoff!

Punktum finale: Krabbetepet ble ferdig og jeg har en gutt som ligger på magen og leker med lekene sine på teppet, vel uvitende om at jeg (faktisk) strevde med å lage det teppet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar